TRAVEL & LEISURE

 Voor en met mijn opdrachtgevers ben ik in de afgelopen 25 jaar zo'n beetje de hele wereld over gevlogen. Ik heb daarbij aan de wieg gestaan van de meest uiteenlopende programma's, zowel programma's met een strikt zakelijk of studie karakter maar ook meerdaagse reizen met een focus op ontspanning. Keer op keer heb ik veel profijt ondervonden van mijn 'oog voor detail'.  Je gasten verwennen gaat echt niet altijd om glamour & luxe. Naar mijn overtuiging heeft verwennen vooral te maken met aandacht, alert zijn op persoonlijke wensen en het snel inspelen op onverwachte situaties.  Met grote groepen of een selecte groep deelnemers, het gaat om de details (en om de grote lijn, natuurlijk).

Met mijn huidige opdrachtgevers heb ik heldere afspraken over wat ik wel en niet kan delen met de buitenwereld over gerealiseerde of lopende projecten. Je begrijpt dat ik me aan deze afspraken zal houden. Ik wil me daarom beperken met de vermelding dat ik in praktisch ieder Europees land wel (zakelijk) voet aan de grond heb gezet en dat daarbij snelheid en efficiency gevraagd en geboden wordt mag duidelijk zijn.  De meest recente  'roadshow' die ik heb geproduceerd, zowel qua vorm als inhoud, bracht mij langs veertien Europese steden in krap twintig dagen. 

 Ik prijs mij gelukkig met het uitgebreide internationale netwerk van bedrijven en personen met wie ik in de afgelopen jaren heb kunnen werken. Eenmaal op reis ben je als producent afhankelijk van hen die dag en nacht voor je klaarstaan om je met raad en daad terzijde te staan.